Navigating Uncertainty, Thursday, Septem	ber 24, 2020 (T	otal PDUs 4)				
Торіс	Speaker	Talent Triangle	PDUs	Start	Stop	Duration
Registration/Welcome Host: Jeff Civillico/Board Member			0	12:30 PM	12:45 PM	15 Mins
KEYNOTE: Hurdling Adversity: How to Amputate Fear and Embrace Your New Normal	John Register	Leadership	1	12:45 PM	1:45 PM	1 Hr
Break/Transition/Sponsor Time Host: Jeff Civillico			0	1:45 PM	1:50 PM	5 Mins
Session 1a - Holding Others Accountable Through Trouble Waters	Celina Peerman	Leadership	1	1:50 PM	2:50 PM	1 Hr
Session 1b - Lifecycle Management for the Emotional Intelligent Project Management	Sinikka Waugh	Technical	1	1:50 PM	2:50 PM	1 Hr
Break/Transition/Sponsor Time Host: Jeff Civillico			0	2:50 PM	3:00 PM	10 Mins
Session 2 - From Distracted to Productive: Finding Your Productivity and Focus in a Hyper-Interrupted World	Randy Dean	Strategic	1	3:00 PM	4:00 PM	1 Hr
Session 3 - Juggle Through It: Managing Internal and External Pivots	Jeff Civillico	Leadership	1	4:00 PM	5:15 PM	1.25 Hrs
End of Day Wrap Up/Reminder of Self Reporting Host: Jeff Civillico/Board	Member		0	5:15 PM	5:30 PM	15 Mins

Navigating Uncertainty, Friday, September 25, 2020 (Total PDUs 4)								
Торіс	Speaker	Talent Triangle	PDUs	Start	Stop	Duration		
Registration/Welcome Host: Jeff Civillico/Board Member			0	7:30 AM	7:45 AM	15 Mins		
KEYNOTE: Communication Uncertainty	АтуК	Leadership	1	7:45 AM	8:45 AM	1 Hr		
Break/Transition/Sponsor Time Host: Jeff Civillico			0	8:45 AM	8:50 AM	5 Mins		
Session 4a - Strategic Planning	Erik Therwanger	Strategic	1	8:50 AM	9:50 AM	1 Hr		
Session 4b - Increasing Your Effectiveness as a PM (Action Steps for Improving Core Competencies)	Celina Peerman	Technical	1	8:50 AM	9:50 AM	1 Hr		
Break/Transition/Sponsor Time Host: Jeff Civillico			0	9:50 AM	10:00 AM	10 Mins		
Session 5 - Fingerprints of Leadership	Patty Hendrickson	Leadership	1	10:00 AM	11:00 AM	1 Hr		
Break/Transition/Sponsor Time Host: Jeff Civillico			0	11:00 AM	11:05 AM	5 Mins		
KEYNOTE: Crisis Leadership	Waldo Waldmann	Leadership	1	11:05 AM	12:05 PM	1 Hr		

End of Day Wrap Up/Reminder of Self Reporting Host: Jeff Civillico/Board N	lember	0	12:05 PM	12:15 PM	